Субота, 20.04.2024, 08:05
Іванівська філія Красноградського багатопрофільного ліцею
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

www.mon.gov.ua

http://pedpresa.ua

Головна » 2016 » Квітень » 11 » Методичний тиждень
18:59
Методичний тиждень

             Вміння знаходити обдарованих та здібних дітей - це талант, вміння їх виховувати – мистецтво.

         Обдаровані діти – майбутній цвіт нації, інтелектуальна еліта, гордість і честь України, її світовий авторитет, а тому перед кожним педагогічним колективом стоїть завдання, спрямоване на забезпечення формування інтелектуального потенціалу нації шляхом створення оптимальних умов для всебічно обдарованої молоді. Робота з обдарованими дітьми вимагає належної змістової наповненості занять, зорієнтованості на новизну інформації та різноманітні види пошукової, розвиваючої, творчої діяльності. Вона під силу висококваліфікованим, небайдужим до свого предмета вчителям. 

          «Від творчого вчителя – до творчого учня» - така цільова установка методичної роботи нашого навчального закладу.  Відповідно до річного плану школи з 21 по 25 березня  2016 року у закладі пройшов   методичний тиждень на тему «Психолого-педагогічний супровід обдарованих дітей».

         Розпочався тиждень виступом директора школи Мартинової Н.В. з доповіддю «Організація роботи з обдарованими», шкільний психолог Зозуля Т.В. ознайомила присутніх з  довідкою про роботу з обдарованими у нашому закладі.

          В межах тижня для вчителів  було проведено:

  • тренінг «Психолого-педагогічний супровід обдарованих» (відповідальний Філюта Т.О.).

 Мета: розширення знань щодо роботи з обдарованими дітьми, опанування ігрового стилю спілкування, актуалізація процесу самопізнання, усвідомлення необхідності позитивних змін особистості.

  • методичний практикум з елементами психологічного тренінгу «Можливості творчого потенціалу вчителя»                              (відповідальний Мартинова О.П.).
  •   усвідомлення учасниками свого творчого потенціалу та креативності в собі: розвиток навичок та вмінь керувати креативним процесом; подолання стереотипів  та бар'єрів, які обмежують творчий потенціал.
  • семінар - тренінг для класних керівників  «Роль особистості вчителя у формуванні творчого працездатного учнівського колективу» (відповідальний Донець Т.О.)

Мета: шляхом створення творчого колективного учительського проекту з’ясувати, яким має бути учитель у сучасній школі; надати допомогу педагогам з питання формування творчого працездатного учнівського колективу; визначити елементи педагогічної майстерності сучасного вчителя; ознайомити учителів з основними критеріями оцінювання роботи педагога.

         Всі заплановані заходи були успішно проведені та високо  оцінені присутніми.

                

         Методичний тиждень закінчився, але продовжуватиметься праця вчителів, які пробуджують творчість і пізнання учнів, підтримують їх інтерес та бажання вчитися.

Переглядів: 343 | Додав: Володимирівка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz